Aanrijding met politiebus Leidsevaart Voorhout

Voorhout, 15 augustus 2012

Kwart over drie woensdagmiddag werd er een aanrijding gemeld op de Leidsevaart in Voorhout. Hierbij was een bestelbusje tegen de achterkant van een politiebusje aangereden.

De ambulance heeft één slachtoffer, de bestuurder van de bestelbus, afgevoerd.
De politiebus kon op eigen kracht richting bureau Noordwijk gaan. De Provincie heeft de olie van de bestelbus van het wegdek gereinigd.

Daarna kon de kruising Leidsevaart / Herenstraat weer vrij worden gegeven.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten