Assistentie ambulance Flevopad Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 16 augustus 2012

Een ambulance werd op donderdagmiddag opgeroepen om naar het Flevopad te gaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Later moesten de Nieuwerkerkse en de Goudse brandweer ook naar dit adres.

Omdat een persoon niet op de brancard van de trap afgedragen kon worden, moest dit via het raam door de autoladder gedaan worden. Nadat dit gedaan was, werd de patiënt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hierna kon de brandweer retour naar hun posten gaan.

Foto’s: Michael de Man & Davey de Man

Video: Michael de Man

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten