Auto raakt van de weg Mercatorsingel te Gouda

Gouda, 16 augustus 2012

Vanmiddag om ongeveer 13.20 uur kwam er de melding voertuig te water  Columbuslaan/Jacob Roggeveenlaan te Gouda.

Aan de Mercatorsingel ter hoogte van de Columbuslaan bleek een auto van de weg geraakt te zijn. Deze was over een stukje plantsoen gereden en in een waterpartij tot stilstand gekomen. De hulpdiensten hebben in eerste instantie de bestuurder uit het voertuig geholpen. Maar gelukkig bleek het allemaal mee te vallen en vielen er geen gewonden zodat zowel de brandweer als de ambulance snel weer retour konden.

Over de precieze toedracht is ons niets bekend.

Foto’s: Wim Slagers

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten