Middelbrand Bedrijfsweg Alphen a/d Rijn

Alphen aan den Rijn, 17 augustus 2012

In de nacht van donder- op vrijdag werd de Alphense brandweer naar de Bedrijfsweg in die plaats gestuurd voor een dakbrand. Al vrij snel werd er daarna opgeschaald naar middelbrand.

De brand is door nog onbekende oorzaak ontstaan op een toilet. Daarna kon het vuur zich uitbreiden via de eerste verdieping en vervolgens naar het dak. Een voorbijganger merkte echter de brand op en alarmeerde de brandweer. Dankzij de snelle inzet was de brand snel onder controle. Na het pand nog geventileerd te hebben, konden de brandweerlieden terug naar kazerne.

Foto’s: Rob de Jong
Foto’s Mart Beerens volgen z.s.m.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten