Ongeval Tempel Reeuwijk

Reeuwijk, 18 augustus 2012

Een harde knal hoorde de bewoners van de Tempel zaterdagavond in Reeuwijk.

Toen ze op de weg gingen kijken was het meteen duidelijk. Een paserende automobilist knalde met volle vaart op een geparkeerde auto. Deze schoot hierna de berm in en raakte zwaar beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de auto op de kant getrokken en afgevoerd. Over de bestuurder is niets bekend.

Foto’s: Ingezonden door digitale krant Bodegraven

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten