Voertuig te water Schuwacht Lekkerkerk

Lekkerkerk, 19 augustus 2012

In Lekkerkerk is aan het begin van de avond een voertuig te water geraakt aan de Schuwacht. De personen uit het voertuig hebben deze zelfstandig kunnen verlaten en raakte niet gewond.

De auto is van de dijk afgereden, door het riet heen geschoten en daarna in De Lek tot stilstand gekomen. Een berger heeft het voertuig geborgen.  De toedracht van het ongeval is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Jwlos

    zeg dan niets.
    Als ik de wagen zo zie is het een fraaie kever die als het tegen zit nu total loss verklaart wordt.
    ZONDE

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten