Auto belandt op Gouds kunstwerk aan de Veerstal in Gouda

Gouda, 19/20 augustus 2012

Opnieuw werden de hulpdiensten vanavond gealarmeerd voor een ongeval met beknelling. Dit keer was het aan de Veerstal in Gouda. Even voor middernacht kwam de melding binnen. Een auto, komende uit de richting van de Rotterdamseweg heeft de bocht gemist en is rechtdoor gereden de dijk af. Hij schampte hierbij een boom, een muur en kwam tot stilstand op een beeld wat daar staat.

Al snel bleek dat het slachtoffer niet bekneld zat. De ambulancedienst heeft hem gecontroleerd in de ambulance waarna hij is afgevoerd naar het ziekenhuis. Een berger heeft het voertuig opgehaald. Zowel aan het voertuig als aan de boom, muur en beeld bleven flinke schade achter. De politie doet onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan, Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

4 Reacties

 1. waddinxvener

  die beelden hebben de afgelopen jaren al flink wat te voorduren gehad. eerst in t van bergen ijzerdoornpark waar ze regelmatig van hun sokkel werden gereden en nu hier. ik zeg negatieve aantrekkingskracht die leeuwenkoppen. dit maal door een soort van onoplettendheid?

 2. darinca

  Een brandweer man was zijn jas vergeten die daar op 1 van de foto’s hing aan een bord. hebben we even gemeld. ps ik had nog een kenteken bewijs gevonden alleen was het niet van deze auto maar toch weer goeie daad verricht.

  112hm jullie hebben mooie foto’s
  die auto hoe die lag aan mij ik vind het nog steeds knap

  mvg darinca

 3. gouwenaar

  3 reacties op “Auto belandt op Gouds kunstwerk aan de Veerstal in Gouda”

  waddinxvener zegt:20 augustus, 2012 om 01:22die beelden hebben de afgelopen jaren al flink wat te voorduren gehad. eerst in t van bergen ijzerdoornpark waar ze regelmatig van hun sokkel werden gereden en nu hier. ik zeg negatieve aantrekkingskracht die leeuwenkoppen. dit maal door een soort van onoplettendheid? Dit beeldje heeft op de havensluis gestaan,de leeuwen van het park staan er nog altijd alleen 20m verder in het park.. 🙂

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten