Auto waarschuwt alarmcentrale na ongeval industrieterrein Coenecoop Waddinxveen

Waddinxveen, 20 augustus 2012

Tegen vijf uur vanmiddag is er een ongeval gebeurd op het industrieterrein Coenecoop in Waddinxveen. Hierop werden politie en later ook de ambulance gealarmeerd.

Door een voorrangsfout heeft één van de voertuigen de ander in de flank geraakt. De betrokkenen zijn nagekeken door de ambulancedienst, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Eén van de betrokken auto’s heeft automatisch het alarmnummer 112 gebeld, dit is een systeem wat in nieuwere auto’s zit ingebouwd. Beide voertuigen zijn met flinke schade afgevoerd door een berger.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten