Koe te water in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, 20 augustus 2012

Vanavond kwam er een melding bij de Alphense brandweer binnen van een dier te water langs de Flemmingweg in die plaats.

Na enig zoekwerk bleek het niet de Flemmingweg te zijn maar de Spookverlaat langs de N11. Daar kwamen 2 dames langs die aan het wandelen waren,  zij hadden 112 gebeld vanwege een koe die in het water lag. In 1e instantie probeerde de brandweer  de koe met een touw het water uit te halen maar de koe werkte niet echt mee. De koe moest wel aan de juiste kant het water weer uit anders zou ze zo de N11 op kunnen lopen.  Nadat er een brandweerslang om de nek van de koe was gedaan werd met een toegesnelde tractor de koe weer op het droge gebracht en weer herenigd met de andere koeien. Daarna kon men weer retour naar de kazerne.

Foto’s: Edwin Kasteleijns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten