Dode man onder verdachte omstandigheden aangetroffen Oost Waalstraat Moordrecht

Moordrecht, 21 augustus 2012

Rond een uur of vier dinsdagmiddag werden politie, ambulance en een lifeliner gealarmeerd voor een reanimatie aan de Oost Waalstraat in Moordrecht. Al snel kon de lifeliner worden afgemeld omdat bleek dat het slachtoffer reeds was overleden.

De man lag in zijn schuur, achter zijn woning. De politie twijfelde aan een natuurlijk overlijden waarna de buurt ruimschoots werd afgezet en de brandweer werd gealarmeerd om een tent neer te zetten op plaats delict. De technische- en tactische recherche werd gewaarschuwd en die hebben ongeveer drie uur lang onderzoek gedaan. Toen het onderzoek klaar was werd de overleden man opgehaald door een begrafenisondernemer. De buurt werd weer vrijgegeven.

De uitkomst van het onderzoek is te lezen in onderstaand politiepersbericht:

Moordrecht, 21-08-2012 • De politie heeft onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak van een 73-jarige bewoner uit Moordrecht. De bewoner werd op dinsdag 21 augustus, omstreeks 16.00 uur, dood bij zijn woning aan de Oost Waalstraat aangetroffen.
De politie besloot vanwege de omstandigheden waarin hij werd aangetroffen onderzoek te doen. Uiteindelijk is vast komen te staan dat hij zichzelf van het leven beroofd heeft.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

  1. tash

    Sneu, iemand van 73, hoort te genieten van zn pensioentje en niet over dit soort dingen na te denken… sterkte voor de nabestaande!

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten