Gasontsnapping Pretoriaplein Gouda

Gouda, 22 augustus 2012

Vanmiddag werden brandweer en politie opgeroepen voor een gasontsnapping binnenshuis aan het Pretoriaplein in Gouda.

In een woning en in tuin(en) werd een gaslucht geroken. De brandweer is geruime tijd bezig geweest met metingen. Of er ook daadwerkelijk gas is gemeten is onbekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten