Twee gewonden na aanrijding tussen snorfiets en bestelbus Marktstraat Bodegraven

Bodegraven, 22 augustus 2012

Op woensdagmiddag heeft er op de Marktstraat in Bodegraven een ongeval plaatsgevonden. Het ging hierbij om een snorfiets die tegen een bestelbus aanreed. Beide opzittenden van de tweewieler raakten gewond.

Gelijk werden er twee ambulances en diverse politie-eenheden gealarmeerd na de aanrijding. De gewonde personen zijn ter plaatse gestabiliseerd om vervolgens naar het ziekenhuis gebracht te worden. De VOA heeft onderzoek verricht.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten