Aanhangwagen schiet los en kantelt Stolwijkersluis Gouda

Gouda, 24 augustus 2012

Rond kwart voor 2 vanmiddag is er een aanhangwagen van een auto vol bakstenen losgeschoten en gekanteld op de rotonde bij verkeersplein Stolwijkersluis.

De personen uit de auto, omstanders en politie hebben alle stenen uit de aanhangwagen gehaald. Hier na is de aanhanger overeind geduwd en weer vastgemaakt aan de auto. Of daarna ook de stenen weer zijn ingeladen is onbekend.

Foto’s: Marco van Bemmel


 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten