Auto komt in sloot terecht Nieuwkoopseweg Aarlanderveen

Aarlanderveen, 25 augustus 2012

In de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 augustus heeft zich rond 02.05 uur op de Nieuwkoopseweg (N231) een eenzijdig verkeersongeval voorgedaan met een personenauto. De vrouw die de auto bestuurde raakte in de berm, waarop zij vervolgens terugstuurde en hierdoor de controle over haar auto verloor en in een naastgelegen sloot terecht kwam.

Mogelijk werd de vrouw verblind door groot licht van een tegemoetkomende auto. Nadat de auto in de sloot was beland wist de vrouw ongedeerd haar voertuig te verlaten. Een berger kwam ter plaatse om de auto eruit te takelen en af te voeren.

De provincialeweg was tot 03.30 uur aan één kant gestremd en het verkeer over één rijstrook geleid werd.

Foto’s: Don Sanne

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten