Brandweerduikers assisteren politie na nachtelijke vernielingen Goverwellebrug Gouda

Gouda, 25 augustus 2012

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn door de politie van Gouda een aantal beschonken jongeren aangehouden nadat zij meerdere vernielingen hadden gepleegd. In eerste instantie moest een slagboom het ontgelden, maar even later gingen de tijdelijke verkeersborden, die daar stonden in verband met wegwerkzaamheden, het water in. Dit alles gebeurde bij de Goverwellebrug, kruising Goejanverwelledijk.

Omdat de borden nogal groot waren heeft de politie besloten de hulp van de duikers in te roepen om de borden uit het water te verwijderen, dit in verband met mogelijk gevaar voor scheepvaart en eventuele zwemmers.

De brandweer heeft met twee duikers een ruime anderhalf uur gezocht en alle vermiste borden gevonden, daarnaast kwam er nog enkele andere goederen omhoog, zoals; stoelen, stalen balken, paaltjes, andere verkeersborden en een opengebroken kluis.

De borden zijn terug gezet op hun plek en de rest van de goederen is opgehaald door Cyclus.

Foto’s: Rens de Haan

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten