Persoon raakt bekneld bij ernstig ongeval op A12 tussen Gouda en Waddinxveen

Waddinxveen, 25 augustus 2012

De hulpdiensten werden op zaterdagmiddag massaal opgeroepen voor een ernstig ongeval op de A12 tussen Gouda en Zevenhuizen / Waddinxveen. Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto kwam één persoon bekneld te zitten welke door de brandweer bevrijd moest worden.

Het beknelde slachtoffer is in het voertuig gereanimeerd. Nadat deze er uit was, werd deze verder behandeld in een ambulance. Later voegde een trauma-arts, die was ingevlogen door de Lifeliner 3, zich hierbij. Daarna vertrok de betreffende ambulance met spoed en onder begeleiding van politiemotoren naar een ziekenhuis in Den Haag.

De A12 werd tussen knooppunt Gouwe en toerit Zevenhuizen in zijn geheel afgesloten, wat leidde tot vertragingen. De weg ging onder andere dicht vanwege groot onderzoek om de toedracht, die bij ons onbekend is, te kunnen vaststellen.

Vanwege de ernst van de situatie is dit bericht later online gezet

Foto’s: Wim Slagers, Rens de Haan & Rob de Jong

Video: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

3 Reacties

 1. Rens de Haan

  Beste,

  Reacties met betrekking op de toedracht van het ongeval of inhoudelijke reacties over het slachtoffer worden niet meer toegelaten.

  De politie zal de toedracht onderzoeken en daar laten we het bij!

  Met vriendelijke groet,

  Rens de Haan
  Webmaster 112HM

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten