Melding middelbrand door overvalalarm Shell Goudseweg Bodegraven

Bodegraven, 25 augustus 2012

De brandweer is zaterdagavond even na 23.00 uur uitgerukt voor een brand bij de Shell op de Goudseweg. Meteen was er van de brandmelding een middelbrand gemaakt.

De politie die eerder ter plaatse was constateerde geen brand maar zag de winkel vol staan met rook afkomstig van een overvalalarm die de rookmachine activeerde. Dit apparaat is bedoeld om dieven te desoriënteren bij een overval. Waarom de rookmachine afgegaan is is niet bekend. De winkel is vervolgens gelucht en de brandweer kon met onverrichte zaken terug keren naar de brandweerkazerne.

Foto’s: Pancras Kuipers – Digitale krant Bodegraven.

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten