Twee doden bij ernstig ongeval Burgemeester van Dijklaan Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, 26 augustus 2012

Zaterdag op zondag nacht omstreeks half twee werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval met beknelling aan de Burgemeester van Dijklaan in Capelle aan den IJssel. Al snel werd er opgeschaald naar middelhulpverlening en niet veel later naar GRIP 1.

Bij een frontale aanrijding raakten twee auto’s ernstig beschadigd en raakten alle zeven inzittenden ernstig gewond. Twee van de Inzittenden van een voertuig, een vader van 42 en een moeder van 38, overleden kort na het ongeval. Hun drie dochters die ook in de auto zaten raakten zwaar gewond.

Zeven ambulances en een traumahelikopter waren er ingezet, waarna Hollands-Midden werd gevraagd Rotterdam Rijnmond te assisteren.

Onze fotograaf kon niet bij het ongeval komen, daarom geen foto’s. Mocht u foto’s willen insturen dan kan dit altijd.

Foto: Archieffoto

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

5 Reacties

 1. Melony

  Vreselijk!
  Ik wil alle familie, vrienden en kennisen heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. Vreselijk voor de kinderen.
  Weet iemand hoe het met hun gaat?

 2. Soutje

  Verschrikkelijk voor die meiden. We wensen alle familie vrienden en vooral de 3 meiden heel veel sterkte met dit verlies !!! Ik hoop dat ze de juiste hulp krijgen om dit te kunnen verwerken en dat ze dat in alle rust doen en zonder mensen die zich er mee bemoeien dit is zwaar genoeg voor ze !!!!!!

 3. mamajo

  naar omstandigheden gaat het met de kinderen redelijk.
  eentje is vandaag thuis gekomen de ander is gister nog geopereert en liggen nog beide in het ziekenhuis. vooral de oudste is erg getraumatiseert.

 4. C.T.I. Casarini

  Wat zijn wij geschrokken van dit vreselijke nieuws…
  Wij wensen de hele familie en vooral de lieve meiden heel veel sterkte toe….
  Dit namens al het personeel van jullie tandarts.

 5. loes

  wat erg!!!
  alle familie veel sterkte
  vooral de 3 meiden die hun ouders zijn verloren
  en zelf ook erg gewond zijn

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten