Heli inzet bij “Gezondheid” Papaverveld Waddinxveen

Waddinxveen,  27 augustus 2012

Aan het eind van de middag werden twee ambulances, meerdere politie-eenheden, waaronder een politiemotor en de lifeliner-2 uit Rotterdam opgeroepen voor een “gezondheid” situatie aan de Papaverveld te Waddinxveen.

Enkele eenheden werden door omstander naar het incident geloodst. De traumaheli is wel laag overgevlogen, waarna deze weer koers zette naar het westen. Er is een persoon met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.
Wat er precies aan de hand was is bij ons niet bekend.

Foto’s: Simon Frank

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten