Gaslekkage Scarlattistraat Gouda

Gouda, 29 augustus 2012

Vanmiddag werden politie en brandweer opgeroepen voor een gasontsnapping aan de Scarlattistraat in Gouda.

Bij werkzaamheden ontstond een gaslekkage. De brandweer heeft meerdere controles uitgevoerd maar kon verder niet veel doen. De brandweer heeft gewacht tot Joulz ter plaatse was en is toen terug naar de kazerne gegaan. Joulz  heeft het overgenomen en het lek gedicht.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten