Grote verkeerscontrole Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda, 29 augustus 2012

Vanmiddag is er een grote verkeerscontrole gehouden op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda. Het Korps Landelijke politiediensten (KLPD) heeft hierbij geassisteerd.

Meerdere auto’s van het KLPD reden rond in Gouda om vanuit de politieauto een voertuig te controleren, als er werd vermoed dat er iets mis was werden de voertuigen naar de controle geleid. Hier werd gecontroleerd of alle papieren in orde waren, maar onder andere ook op een aantal technische punten van de auto. Er zijn geen grote verkeersovertredingen geconstateerd. Het KLPD heeft geassisteerd omdat zij apparatuur aan boord heeft om vanuit de politieauto al een aantal gegevens van een voertuig uit te lezen.

Wat de controle precies heeft opgeleverd is niet bekend. In de avond werd een soort gelijke controle gehouden aan de Nieuwe Gouwe Oost Zijde in Gouda.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten