Aanrijding vrachtwagen en personenauto A20 thv Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 31 augustus 2012

Aan het eind van de middag vond er op de A20 in de richting Gouda ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto.

De twee inzittenden van de personenauto zijn onderzocht in de ambulance maar hoefden niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Er werden twee van de drie rijbanen afgesloten waardoor er zo’n 20 minuten vertraging ontstond. Nadat de schadeformulieren waren ingevuld kon de snelweg weer worden vrijgemaakt. De personenauto moest worden afgevoerd. De vrachtwagen kon op eigen kracht weer verder rijden.

Foto’s: Wim Slagers

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten