Dodelijk ongeval op de Beeklaan in Hillegom

Hillegom, 30 augustus 2012

Donderdagavond even na elf uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd, vanwege een melding auto te water. De brandweer van Hillegom is met een duikgroep en een TAS uitgerukt, ook de brandweer van Hoofddorp kwam met een hulpverleningsvoertuig ter plaatse.

Tevens werden twee ambulances en een aantal politieteams naar de Beeklaan gezonden. De politie heeft de Beeklaan i.v.m. de hulpverlening en berging van het voertuig gedurende lange tijd in beide richtingen afgesloten. Het ongeval heeft plaatsgevonden tussen de Zuider Leidsevaart en het spoor. Bij dit ongeval is één van de inzittenden om het leven gekomen.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg
I.v.m. de ernst van dit ongeluk is dit artikel later geplaatst.
Politiebericht: Bij een eenzijdig ongeval op de Beeklaan is donderdag 30 augustus een 21-jarige inwoner van Hillegom om het leven gekomen. Een 23-jarige man uit diezelfde plaats raakte gewond. Door onbekende oorzaak kwam de auto in de rechterberm terecht, sloeg over de kop en belandde ondersteboven in het water. Omwonenden en getuigen hebben de 23-jarige passagier uit de auto gehaald. Daarna hebben ze het voertuig weer weten om te draaien. De 21-jarige bestuurder bleek toen al te zijn overleden. De 23-jarige Hillegommer is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.
Veel getuigen van het ongeval waren hevig geëmotioneerd. Hen is slachtofferhulp aangeboden.Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten