Melding “Gebouwbrand onderwijs” blijkt te gaan om buitenbrand Ronsseweg Gouda

Gouda, 31 augustus 2012

Rond half 1 in de nacht van donderdag op vrijdag werd de Goudse brandweer samen met de politie gealarmeerd voor een brand die zou woeden in het Wellant College aan de Ronsseweg in Gouda. Bij aankomst bleek het niet om het gebouw te gaan, maar was er naast het gebouw een buitenbrand.

De brandweer heeft een straal hoge druk ingezet waarmee het brandje, onder toeziend oog van enkele tientallen jongeren, snel uit was. Daarna kon men terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten