Beknelling bij brommobiel op zijn kop Middelburgseweg Waddinxveen

Waddinxveen, 1 september 2012

Op zaterdagmiddag is er een eenzijdig ongeval gebeurd op de Middelburgseweg in Waddinxveen. Een brommobiel kwam hierbij op zijn kop terecht en de hulpdiensten werden hierop opgeroepen voor een beknelling.

De brandweerlieden hoefden uiteindelijk niet de schaar in te zetten, maar hebben wel de ambulancebroeders geassisteerd om het slachtoffer uit het voertuig te halen. Hierna is deze zonder spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

 1. Simon

  Brandweer Waddinxveen voor het eerst sinds vijf maanden aan de Oost kant van het dorp in actie!! Vast even wennen. Ook maar even in het nieuw gestoken. Lange tijd de geelkleurige blus-/uitrukkleding en nu het landelijke zwart.
  In ieder geval wens ik de bestuurder van de brommobiel beterschap.

 2. loes boender

  ohhh weetje hoe erg!!!
  bestuurder van de brommobiel beterschap, want het zou je maar
  overkomen!!!!!!!!

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten