Brandweer assisteert bij gesprongen benzineleiding Turfmarkt Gouda

Gouda, 31 augustus 2012

Vanavond werd de Goudse brandweer opgeroepen voor een ‘assistentie politie’ aan de Turfmarkt in Gouda.

Een automobilist die in de binnenstad van Gouda reed begon op de Oosthaven een benzinelucht te ruiken, zo erg dat de man de ramen van zijn auto openzette om niet bedwelmd te raken. In zijn spiegel zag de bestuurder dat hij een spoor met benzine achterliet. Op de Turfmarkt is hij gestopt en heeft het alarmnummer gebeld. De brandweer is ter plaatse gekomen en er bleek een benzineleiding te zijn gebroken. De brandweer heeft het lek gestopt en is hierna retour gegaan. De automobilist heeft hierna gewacht op een ANWB monteur.

Foto’s: Marco van Bemmel & Wim Slagers

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten