Papiercontainer in brand Paradijs Gouda

Gouda, 1 september 2012

Op zaterdagmiddag moest de Goudse brandweer naar het Paradijs voor een containerbrand. Dit was in eerste instantie zonder spoed, maar dit werd uiteindelijk wel met spoed.

Ter plaatse stond er een papiercontainer in brand. Bij de brandweer waren telefoontjes binnengekomen dat de container dicht bij auto’s stond, waardoor er werd besloten om toch met prio 1 te rijden. Dit bleek echter niet het geval. De brandweer heeft eerst met water de container volgespoten om het vervolgens met schuim af te maken. Daarna konden de brandweermannen terug naar de kazerne.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rob de Jong

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten