Paard en wagen raken ter water 2e Tochtweg Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 3 september 2012

Op maandagavond raakte er een paard en wagen ter water op de 2e Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hierin zaten vier personen. Twee ambulance’s en verschillende politie eenheden spoedde hierop ter plaatse.

Al snel werd duidelijk dat het op de kruising met de Zuidelijke Dwarsweg was gebeurd. Een persoon is naar het ziekenhuis afgevoerd. De andere drie zijn er met de schrik vanaf gekomen en hebben er alleen een nat pak aan overgehouden. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend. Het paard liep al snel weer in de wei rond, onbekend is of deze er nog iets aan overgehouden heeft.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten