Grote brandweer oefening in cafe Swing, Markt Gouda

Gouda, 3 september 2012

Vanavond hebben de vrijwilligers van brandweer Gouda een oefening gehouden bij café de Swing op de Markt in Gouda.

Er was brand uitgebroken in de keuken achter in het pand van de Swing. Toen de brandweer aankwam had een medewerker het café al ontruimd maar er werden drie mensen vermist. Deze mensen zijn uiteindelijk alle drie door de brandweer naar buiten gebracht. Er kon niet worden voorkomen dat de brand doorsloeg naar de eerste etage. Tijdens bluswerkzaamheden op de eerste etage ontstond er een explosie door volle koolzuur flessen die te heet waren geworden, twee brandweermannen raakte hierbij gewond en werden door hun collega’s naar buiten gebracht. Mede hierdoor werd er uiteindelijk opgeschaald naar ‘zeer grote brand’. Al met al was het een geslaagde oefening.

Foto’s: Marco van Bemmel

Item door omstandigheden wat later geplaatst, excuses.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten