Ernstig ongeval Haarlemmertrekvaart Sassenheim

Sassenheim, 5 september 2012

Woensdagavond om 23:21 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval nabij de A44. Een personenauto is bij een ongeval op zijn kant terecht gekomen. Hierbij is een inzittende bekneld geraakt.

De brandweer van Sassenheim is met meerdere voertuigen uitgerukt, evenals twee ambulances. De politie is met veel eenheden ter plaatse gekomen. Vanwege de ernstige situatie is ook het MMT uit Amsterdam opgeroepen .

Verslag: Eugene Wittenberg. Foto’s: Robert van Voorst.Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Martijn

    Jeetje, 2 keer op 1 dag op de Haarlemmertrekvaart. Ik was eigenlijk op naar het ongeluk wat ik gisterochtend heb gezien.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten