Middelhulpverlening na gaslucht Van Beethovenlaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 5 september 2012

In de omgeving van de Van Beethovenlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel werd op woensdagmiddag een sterke gaslucht geroken. Hierdoor kwamen er enkele telefoontje’s binnen bij de alarmcentrale.

Brandweer en politie werden hierop gevraagd om ter plaatse te gaan. Nadat ook door de brandweer een gaslucht werd geroken, is besloten om twee woningblokken te ontruimen. Hierop werd er opgeschaald naar middel hulpverlening. Ook brandweer Zevenhuizen en de persvoorlichter kwamen hierop ter plaatse. Na enkele metingen werd er geen gas geconstateerd, maar bleek de geur afkomstig van rioolwerkzaamheden. Hierbij is een middeltje gebruikt wat erge gaslucht met zich meebracht.

Foto’s: Michael en Davey de Man

Video: Michael de Man

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Remco F. Gerritsen

    Inderdaad Wim Slagers, het lijkt een beetje op die melding.

    Zijn ook echt alle voertuigen ter plaatse gekomen?

    Hoe kan t toch dat dit 2 keer in 1 week tijd in 2 verschillende plaatsen gebeurt?

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten