Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

5 september, Nieuwerkerk aan den IJssel

Vandaag heeft er rond kwart over negen een ongeval plaatsgevonden op de A20 ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel.

De brandweer werd gepiept voor een autobrand. Al snel bleek het een eenzijdig ongeval te zijn en kon de brandweer retour. De inzittende zijn nagekeken in de ambulance. De berger heeft de auto meegenomen van de snelweg. Wat de oorzaak van het ongeval was is ons onbekend.

Foto’s: Davey de Man

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Star

    Ongeval werd veroorzaakt door een verkeerscrimineel in een zwarte Golf (mogelijk een GTI)die vanuit de oprit over de verdrijvingsvlakken de A20 opreed. en dat rond 090:00 uur, het staartje van de spits. De randdebiel vond blijkbaar dat het aantakken van de rij auto’s te langszaam ging…..
    De nietsvermoedende Peugeot chauffeur werd door deze idioot volkomen verrast! Vanuit mijn achteruitkijkspiegel zag ik de Peugeot een pirouette maken en vervolgens frontaal tegen de vangrail rijden.

  2. Chen

    Dear “Star”, I am the driver in the Peugeot. We survived the accident with injuries. The police has found the black Golf, but is looking for witness on the scene. We do need your help in clarifying the situation happend! Can you help to contact the police at Nieuwerkerk a/d Ijssel at ******, or you may directly contact me at *********. Thanks a lot!

    You may contact info@112hm.nl for the given phonenumbers in this response.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten