Gaslekkage bij wegwerkzaamheden Hoogstraat Haastrecht

Haastrecht, 7 september 2012

Vanmiddag werden brandweer Haastrecht, Stolwijk en de OvD Krimpenerwaard opgeroepen voor een gaslekkage op de Hoogstraat (N228) in Haastrecht.

Ter plaatse was bij wegwerkzaamheden aan de N228 een gaslekkage ontstaan. In de omgeving was een flinke gaslucht te ruiken. Ten tijde dat Joulz het lek dichte voerde de brandweer continu metingen uit. Al snel was de ergste gaslucht verdwenen. Na ongeveer een uur kon de brandweer terug naar de kazerne. Joulz heeft uiteindelijk het lek gedicht.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten