Twee ongevallen A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 7 september 2012

Op vrijdagavond is er een ongeluk gebeurd op de A20 richting Gouda ter hoogte van hectometerpaal 43,4. Toen de ambulance bezig was met het onderzoeken van een patiënt, gebeurde er op de andere kant van de snelweg nog een ongeval.


Hierop werd direct actie ondernomen, en ging de ambulance samen met twee politievoertuigen ter plaatse. Het bleek te gaan om een kop-staart botsing tussen twee voertuigen. Hierbij is één gewonde naar het ziekenhuis vervoerd met nekklachten. De auto van het slachtoffer heeft flinke schade overgehouden aan het ongeval. Over de toestand van dit slachtoffer is niets bekend.

Richting Gouda is één persoon nagekeken door de ambulance broeders. Onbekend is of deze is meegenomen naar het ziekenhuis. Ook onbekend is hoe het ongeval hier gebeurd is, en hoeveel auto’s hierbij betrokken zijn.

Foto’s en video: Michael de Man

Ongeval 1 richting Gouda

 

Ongeval 2 richting Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

7 Reacties

 1. Hans

  Snelle Belg… dit slaat nergens op. Laten we nu eens ophouden met direct oordelen over personen in een ‘enigszins duurdere’ auto. Er rijden genoeg anderen verschrikkelijk onverantwoordelijk waardoor ongelukken ontstaan. Laat het onderzoeken van de oorzaken aan de politie over en probeer in elk geval zelf fatsoenlijk en voorzichtig te rijden.

 2. ronald

  4e ongeval in vier dagen en het gebeurt bijna wekelijks op dit stuk dat er een ongeval plaats vind , ik snap het niet zo’n raar stuk weg is dit ook weer niet.

 3. Richard

  Als we met z’n allen nu eens niet zo gejaagd op pad gaan en gewoon de maximum snelheid eens respecteren en voldoende afstand houden, dan zal je zien dat daar opeens een stuk minder ongelukken gebeuren.

 4. raoul

  Dit stukje weg is tussen Nieuwerkerk en Moordrecht in ik rij elke dag dat al 6 jaar lang over deze weg heen en weer ik snap niet dat er zo veel ongelukken gebeuren op een rechte stuk weg ik vermoedt dat er de komen de jaren er niet veel beter op zal wordt met het verplaatsen van de af en opritten bij moordrecht

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten