Buitenbrand Noordhoef Gouda

Gouda, 8 september 2012

Aan het einde van de middag werd brandweer Gouda opgeroepen voor een buitenbrand aan de Noordhoef in Gouda.

Naast de Noordhoef in een bossage was brand. Voor dat de brandweer ter plaatse was heeft er volgens de melder een kleine explosie plaats gevonden. De brandweer heeft het hout uit elkaar gehaald en het brandje geblust en is hierna retour kazerne gegaan. Er wordt hier van brandstichting uitgegaan mede door materiaal wat na het blussen werd aangetroffen. Vijftig minuten na de eerste melding werd de brandweer opnieuw opgeroepen om het zelfde brandje wederom te blussen. Er was opnieuw brand gesticht maar het bleek mee te vallen.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten