Paard te water Bosweg Stolwijk

Stolwijk, 8 september 2012

Vanochtend werd brandweer Stolwijk verzocht zonder spoed naar de Bosweg, het verlengde van de Beijerscheweg, te gaan voor een dier te water.

Een paard was achter in een weiland te water geraakt. Het dier was behoorlijk vermoeid en heeft dus waarschijnlijk enkele uren onopgemerkt in  de sloot gezeten. De brandweer heeft het paard op het droge getrokken waarna het dier eerst even moest bijkomen waarna het paard overeind is getrokken. Een veearts is later nog voor controle langsgekomen.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. ellen

    Goed gedaan mannen!!! Complimenten! Niet alleen voor mensen maar ook voor dieren zijn jullie er! TOP!

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten