Auto brandt volledig uit N11 Bodegraven

Bodegraven, 9 september 2012

Op zondagmiddag is er een autobrand ontstaan op de N11 bij Bodegraven in de richting van Leiden. Het voertuig is hierbij volledig uitgebrand.

Beide inzittenden roken in eerste instantie al een vreemde lucht waarna de auto ook nog eens stilviel. Aan het einde van toerit Bodegraven werd de auto zo ver mogelijk rechts neergezet, waar al snel bleek dat deze in brand stond. Hierop werd de brandweer gealarmeerd, in eerste instantie nog voor de Goudseweg. Dit bleek dus om de N11 te gaan. De brandweer kwam ter plaatse, maar kon niks meer redden. Naast de auto vloog ook begroeiing over een geluidswal in brand, welke ook werd geblust. Beide inzittenden hebben tijdig het voertuig kunnen verlaten en konden ook nog enkele persoonlijke eigendommen redden. Zij zijn later door de politie naar hun eindbestemming gebracht. Een berger heeft het uitgebrande wrak meegenomen.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten