Middelduikalarm bij brand op boot Braasemermeer Rijnsaterwoude

Rijnsaterwoude, 9 september 2012

Aan het einde van de middag werden hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een brand scheepvaart op het Braasemermeer in Rijnsaterwoude. Al snel werd er opgeschaald naar middel duikalarm en werden nog meer brandweer eenheden gealarmeerd. Ook werden enkele ambulances die kant op gestuurd.

Al van grote afstand was een zwarte rookwolk te zien. Na een explosie was er brand ontstaan op een boot met meerdere opvarenden. De brandweer heeft de personen van de boot gered en het vuur geblust. Eén persoon is met brandwonden afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan is onbekend.

Foto: Analy Schoots

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten