Brandweer Reeuwijk oefent bij melding “beknelling persoon”

Reeuwijk, 10 september 2012

Op maandagavond gingen de piepers van de Reeuwijkse brandweerlieden. Ditmaal ging het echter om een oefening. Het scenario was dat bij Ruton Autoservice aan de Einsteinstraat een auto van de brug was gevallen en op een persoon terecht was gekomen. Deze moest door de brandweer dan ook bevrijd worden.

Het was een hele klus, maar uiteindelijk lukte het om de pop, die als slachtoffer fungeerde, onder de auto vandaan te krijgen.

Foto’s: Jasper van Reenen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

3 Reacties

  1. Xandra

    Wij zaten eerste rang (overburen) šŸ™‚

    6-jarige zoon vroeg zich alleen af wanneer ze nou eindelijk eens gingen blussen….

  2. Jorrit_W

    Even reaguren:-) Een spreider lijkt mij niet de eerste keuze voor bevrijding van een slachtoffer onder een voertuig. De kunstof en mogelijk metalen delen zullen namelijk drukken/schuren/snijden in het slachtoffer gelukkig is het voertuig wel gezekerd. Hefkussens vanuit de HV met wat blokken hout, kunnen dit klusje geleidelijk en zorgvuldig klaren. Zonder de HV zou een ram met houtblokken ook de situatie kunnen redden (wel wat meer risico)

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten