Trailer van vrachtwagen met paarden kantelt na ongeval aan de Kade in Zevenhoven

Zevenhoven, 12 september 2012

De hulpdiensten werden woensdagmiddag even voor drie uur gealarmeerd voor een beknelling aan de Kade in Zevenhoven. Op dit adres is een trailer met paarden gekanteld. De vrachtwagen met trailer reed over de kade waarna de trailer door nog onbekende oorzaak kantelde. Er zaten op het moment van het ongeval 10 paarden in de trailer.Omstanders en brandweermensen hebben de paarden uit de trailer bevrijd, dit lukte bij alle tien de dieren en er raakte zover bekend geen paard gewond. Ook deden er zich geen persoonlijke ongevallen voor. De trailer is geborgen door berger.

Foto’s: Dimitri Wisker

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten