Na controle brand Joh Tomstraat Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 15 september 2012

De brandweer moest vanavond rond half 8 uitrukken voor een nacontrole van een brand.

Eenmaal aangekomen bleek de brandweer niet meer nodig te zijn. Tegen een schuur werd er uitgebrand riet aangetroffen. Oplettende buurtbewoners hadden de brand snel geblust en zo erger weten te voorkomen. Al snel bleek er mogelijk brandstichting in het spel te zijn. Hierop werd ook de politie ter plaatse gevraagd. De brandweer heeft met een warmtebeeld camera het desbetreffende schuurtje nog even bekeken. Zij troffen echter geen warmtebronnen meer aan. Hierop konden de hulpdiensten retour.

Foto’s: Davey en Michael de Man

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten