Traumahelikopter inzet Essenlaan Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel, 15 september 2012

Even voor half zes vanmiddag werden politie, een ambulance en de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen om zich naar de Essenlaan in Ouderkerk aan den IJssel te spoedden voor een medische noodsituatie.

Ter plaatse was iemand in een woning dusdanig gewond geraakt dat hiervoor de traumahelikopter werd opgeroepen. De traumahelikopter is geland op een speelveld aan de Essenlaan. Na ongeveer een half uur is de patiënt onder begeleiding van de trauma-arts met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De lifeliner trok erg veel bekijks.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten