Man overleden na steekpartij Voorschoterweg Leiden

Leiden, 15 september 2012

Even na 19:00 werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd om naar het sportpark aan de Voorschoterweg in Leiden te gaan in verband met een steekpartij. Ter plaatse trof men een ernstig gewonde man aan die meerdere malen was gestoken. De lifeliner was inmiddels ook gealarmeerd.

Snelle en massale medische hulp mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed even later in het ziekenhuis.

De omgeving is door de politie direct afgezet. De technische recherche doet onderzoek naar de toedracht.

Update politiebericht:

Een 43-jarige man uit Leiden is zaterdagavond 15 september overleden nadat hij was neergestoken bij een postduivenvereniging op de Voorschoterweg.

De politie heeft omstreeks 19.10 uur een 62-jarige Leidenaar aangehouden. De verdachte en het slachtoffer, bekenden van elkaar, hadden kort daarvoor ruzie gekregen. Het slachtoffer is ter plaatse overleden en de verdachte werd bij de postduivenvereniging aangehouden. De recherche doet verder onderzoek.

Foto: Archieffoto

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten