Boom in brand Gedenklaan Gouda

Gouda, 17 september 2012

Vanmiddag om 14:39 werd brandweer Gouda opgeroepen voor een buitenbrand aan de Voorwillenseweg in Gouda. Het bleek aan de andere kant van een slootje, op een grasveld gelegen aan de Gedenklaan.

Aldaar smeulde een grote holle boom van binnen. De brandweer heeft de boom eerst aan de buitenkant nat gespoten en hierna de binnenkant. Na dat er geen rook meer uit de boom kwam kon de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten