Brand op binnenvaartschip op de Lek blijkt loos alarm

Lopik/Liesveld, 17 september 2012

Op maandag kwam er rond 05.40 uur een melding binnen bij de brandweer dat er brand zou zijn op een binnenvaartschip die op de Lek voer. Brandweer van de gemeentes Liesveld (regio Zuid-Holland-Zuid) en Schoonhoven rukte uit, alsmede een boot van de KNRM uit Dordrecht.

Uiteindelijk bleek het loos alarm te zijn: het containerschip heeft voorop vlaggen waar een lamp op stond gericht. Het wapperen van de vlaggen in dat licht werd voor brand aangezien. Hierop konden alle hulpdiensten weer inpakken.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten