Mogelijk brand in connexxion bus Plaswijckweg Gouda

Gouda, 17 september 2012

Precies een uur na de melding van de buitenbrand aan de Voorwillenseweg werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand op de Plaswijckweg.

Het bleek om een lijnbus te gaan die bij een bushalte stond. Wat er precies aan de hand was is niet bekend. De brandweer heeft niet hoeven blussen. Na enkele controles kon de brandweer retour en heeft een monteur van de busmaatschappij het overgenomen.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten