Ongeval met beknelling A20 Capelle aan den IJssel


Capelle aan den IJssel, 18 september 2012

Op dinsdagavond moesten de hulpdiensten waaronder het MMT naar een melding op de A20 in Capelle aan den IJssel, hier zou een eenzijdig ongeluk zijn gebeurd, waarbij een auto aan de andere kant van de vangrail terecht was gekomen.

Bij aankomst bleek dat inderdaad het geval te zijn. Nadat de brandweer een deur verwijderd had, konden zij in samenwerking met de ambulancedienst het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Als dit gedaan is zal de berger de auto bergen en word de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten