Ongeval tussen auto en fietser Bilwijkerweg Haastrecht

Haastrecht, 18 september 2012

Vanochtend even voor half zeven werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Bilwijkerweg in Haastrecht

Ter plaatse had een auto in een bocht een tegemoetkomende fietser aangereden. De fietser raakte gewond en is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De VOA van politie Hollands Midden is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek naar het ongeval gedaan. De fiets is door de VOA meegenomen en de auto is opgehaald door een berger. De Bilwijkerweg is ten tijde van het ongeval en onderzoek afgesloten geweest voor alle verkeer.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Vanessa Wieser

    mijn pa heeft een engeltje op zijn schouder gehad.
    deze weg zou alleen voor fietsers te gebruiken zijn, want er word
    altijd te hard gereden.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten