School ontruimd na melding van persoon met vuurwapen Clauslaan Zoetermeer

Zoetermeer, 20 september 2012

De politie in Zoetermeer werd donderdagmiddag getipt over een persoon met een vuurwapen in een school. Het zou gaan om het Oranje Nassau College aan de Clauslaan. De melding werd zeer serieus genomen en direct werd de omgeving van de school en de school zelf hermetisch afgesloten.

Leerlingen moesten binnen zich laten fouilleren en hun kluisje openen, dit ging onder begeleiding van agenten, wanneer zij geen wapen hadden mochten ze de school verlaten en achter de afzetting plaats nemen. Deze actie heeft enkele uren geduurd. Of er iets gevonden is, is nog onbekend.

De lunch werd verzorgd door een catering bedrijf uit de buurt, en de politie agenten buiten hadden weinig te doen, behalve dat zij af en toe iemand te woord stonden die niet achter de afzetting wilde blijven, of werd een fiets in beslag genomen omdat deze waarschijnlijk niet in het bezit was van de rechtmatige eigenaar.

Foto’s: Rens de Haan & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten