Zoekactie vermist kind in wijk Korte Akkeren Gouda

Gouda, 26 mei 2013

In de wijk Korte Akkeren in Gouda was er aan het begin van de avond een zoekactie naar een 6-jarig jongetje dat werd vermist.

Het jongetje was op zijn fietsje vertrokken maar omdat hij nergens meer te bekennen was werd er alarm geslagen.  Er werd door de politie met meerdere eenheden gezocht in de wijk en ook buurtbewoners namen deel aan de zoekactie. Zelfs de politiehelikopter werd hierbij ingeschakeld en cirkelde laag boven de wijk. Uiteindelijk werd het jongetje aangetroffen in een speeltuintje vlakbij het zwembad in de wijk. Hij was gewoon aan het spelen met wat vriendjes.

Foto’s: Wim Slagers

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten